Liveakterna på Manifestgalan

manifestgalan2019_spotify_playlist_cover

Nu är det klart vilka som uppträder på Nalen den 15 februari 2019.

Artisterna som kommer att framträda under kvällen är Maxida Märak, Bonander, Adam Kanyama och Symbio. Lär mer om dem här:

http://manifestgalan.se/arets-liveakter-2/

Vi har fått nya kompisar som hjälper oss med galan:
I hoppet om att ta vara på genrebredden i priskategorierna samt att Manifest ska kunna växa till en ännu mer relevant och gemytlig mötesplats för musikbranschen och musiklivet har vi skapat dels många värdefulla och spännande relationer till branschorganisationer så som Svensk Jazz, Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Musikförläggarna – ny-gamla och nya samarbetspartners så som United Screens som står som avsändare för Manifests Musikvideopris och Spinroad Vinyl Factory, avsändare för kategorin Rock. Såklart har vi med oss de gamla goda vännerna i Nalen, SKAP, FST, Fred Perry, Pistonhead/Spendrups och Sensus som presenterar Årets nykomling.

Nytt för i år är att årets kompositör inom genren folk och världsmusik belönas med STIM-stipendium på Manifestgalan 2019! Utöver detta har vi kvar våra fantastiska specialkategorier i SKAPs och Manifests priser till årets textförfattare och till årets kompositör, och FST som avsändare för Manifests pris för Experimentell musik.

Läs mer på:
http://manifestgalan.se/om-manifest/samarbetspartners/