Höstens releaser från SOMs bolag

Skärmklipp 2022-09-21 15.53.17

SOM presenterar höstens releaser!

Nu i ny form – på nätet med bild och lyssningslänkar!

SOM samlar över 300 av Sveriges indiebolag och nu presenterar vi stolt några av de plattor som släpps andra halvåret 2022.

Nytt i höst att vi nu sammanställer releaserna från SOMs medlemsbolag på webben och att de kommer att löpande uppdateras. Det finns lyssningslänkar, omslag och kontaktinformation. Detta är ett första släpp av releaser som kommer att kompletteras allteftersom. 

Sammanställningen finns på SOMs hemsida här:
https://som.se/releases/

Vi erbjuder en färgsprakande releasehöst med allt från mogen punk, till höstfärgad symfonisk rock, världsmusik, jazz, klassiskt och electronica, till bredbent rock och tänkvärda singersongwriters och en och annan importplatta.

 

Ordförande i SOM, Eva Karman Reinhold summerar:

“Vi är glada äntligen kunna samla och löpande presentera alla våra medlemmars releaser på en gemensam plattform, ett första steg i en större vision vi kommer ha anledning att återkomma till. 

Trots en värld i gungning och pandemins skadeverkningar visar alla dessa releaser tydligt på bredden, kreativiteten och kunnandet i den oberoende musikscenen. Musiken fortsätter att flöda och indiescenen imponerar denna höst oss med sin bredd och uppfinningsrikedom.”

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

Allt gott,

Mats Hammerman, kanslichef SOM. mats@som.se
Eva Karman Reinhold, ordförande SOM. eva@som.se